Závod Dance Klub

Závod Dance Klub

Írta: Super User. Beküldve: Civil szervezetek.

A csapat az elmúlt év novemberében alakult a mozogni vágyó asszonyok, lányok ötlete alapján. Míg kezdetben csak próbálgattuk tánctudásunkat, ahogy előrefele haladtunk úgy váltunk egyre lelkesebbé. Egyre nagyobb létszámmal büszkélkedhetünk, ahol mindenki értékes tagja a Závodi Dance Klubnak. A csapat tagjai lelkesen segítik a belső munkálatokat is, van aki szervező képességeivel, van aki a kreatív öltöztetéssel, van aki operatőr tevékenységgel segít minket és ami a legfontosabb vannak lelkesítőink, biztatóink. Legnagyobb támogatónk az önkormányzat, mind a terem biztosításával, mind pedig a bátorításával.

A lelkes csapat célul tűzte ki maga elé a mozgás és táncos aerobic megszerettetését és át örökítését, így már a fiatalabb generáció is becsatlakozott a csoportba.

Az egyre bővülő klubunk úgy gondolta kiáll a közönség elé, hogy bemutatkozzon és megmutathassa mivel is foglalatoskodunk hetente két alkalommal, amikor az apukák és nagymamák vigyáznak a kisebb gyermekekre. Köszönjük a támogató magatartásukat.

A debütálásunk körüli izgalomnak köszönhetően sikerült még közelebb kerülnünk egymáshoz, ezzel pedig egy kellemes, családias légkör alakult ki csapatunkon belül, aminek köszönhetően újult erővel kezdtünk bele következő táncaink megtanulásába.

"Ruha teszi az embert" -ennek a szólásnak az elmúlt századokban nagyon határozott jelentése volt. Az önkormányzat ezt felismerve támogatta a klubot a fellépő ruhákkal. ezt ezúton is szeretnénk megköszönni.